Logo Ingrad

Bosnia(BA)English (United Kingdom)
Naslovna     Portfolio     Distribucija     Reference     Kontakt

KeramikaBetonski opločniciParketi & laminatiProzori & vrata

Adresa: Dr. Ćire Truhelke 8, 72 000 Zenica
E-mail: info@ingrad.ba
Telefon: +387 (0)32 426 080
Mobitel: +387 (0)61 974 826

Ingrad @ Facebook

Misija

Biti jedna od vodećih kompanija u ponudi podnih i zidnih obloga u BiH, te realizacirati ideje klijenata kvalitetno, korektono i ekspeditivno.

Vizija

Kvalitetom proizvoda, povoljnom cijenom i kompletnim servisom sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata.

   

Iz asortimana prizvoda od drveta izdvajamo:

  • Prozori i balkonska vrata
  • Ulazna i sobna vrata
  • Klizne stijene i grilje
  • Namještaj i kuhinje

Drvo predstavlja najstariji građevinski materijal. To je jedinstven i cijenjen materijal koji se koristi u proizvodnji različitih predmeta počevši od jednostavnih proizvoda pa do veoma zahtjevnih drvenih konstrukcija. Drvo je ekološki najprihvatljiviji materijal za proizvodnju raznoraznih proizvoda

Drvo je obnovljiv resurs koji se prerađuje, često u malim ali i u visoko specijaliziranim pogonima, može se u potpunosti reciklirati, a kao građevinski materijal daje značajan doprinos u borbi protiv klimatskih promjena. Prema svemu navedenom možemo zaključiti da je drvo ekološki najprihvatljiviji materijal za proizvodnju raznoraznih proizvoda.

Kompletan program moguće je vidjeti u našem salonu proizvoda od drveta INGRAĐ d.o.o. Zenica koji se nalazi na adresi Dr. Ćire Truhelke br. 8, 7000 Zenica pored magistralnog puta Sarajevo-Doboj.

 
Nazad  Stranica 1/7  Naprijed
 
Top

Copyright (c) 2011 Ingrad d.o.o. | Muzzy Media

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #83a92c #8bb832 #1c2def