Logo Ingrad

Bosnia(BA)English (United Kingdom)
Naslovna     Portfolio     Distribucija     Reference     Kontakt

KeramikaBetonski opločniciParketi & laminatiProzori & vrata

Adresa: Dr. Ćire Truhelke 8, 72 000 Zenica
E-mail: info@ingrad.ba
Telefon: +387 (0)32 426 080
Mobitel: +387 (0)61 974 826

Ingrad @ Facebook

Misija

Biti jedna od vodećih kompanija u ponudi podnih i zidnih obloga u BiH, te realizacirati ideje klijenata kvalitetno, korektono i ekspeditivno.

Vizija

Kvalitetom proizvoda, povoljnom cijenom i kompletnim servisom sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata.

   

Drvo predstavlja najstariji građevinski materijal. To je jedinstven i cijenjen materijal koji se koristi u proizvodnji različitih predmeta počevši od jednostavnih proizvoda pa do veoma zahtjevnih drvenih konstrukcija. Drvo je ekološki najprihvatljiviji materijal za proizvodnju raznoraznih proizvoda.

Izuzetno je važno spomenuti da drvo kao prirodni materijal nema negativnih uticaja na ljudsko zdravlje. Drvo je živo i utiče na sva čula. Ugodno miriše, toplo je, može se čuti kada se pomjera, higijensko je, antistatično, apsorbuje štetne materije, robusno je i osigurava dobru akustičnost prostora. Drvo je materijal koji „diše“ odnosno to je hidroskopan materijal što znači da reguliše vlažnost zraka (tako što apsorbuje višak vlage iz zraka ili ga prirodno navlažuje kada je presuh) i na taj način omogućuje ugodnu i ravnomjernu mikroklimu unutar zatvorenog prostora.

Drvo je dobar zvučni i toplotni izolator, izdržljiv i trajan materijal, a uz to jeftiniji nego bilo koji drugi. I ono najbitnije, ljepotu koju pruža drvo ne može da zamjeni nijedan drugi materijal. Zato je drvo najzastupljeniji materijal u proizvodnji stolarije, nameštaja i materijala za enterijer.

Iz asortimana izdvajamo:

  • Parketi
  • Laminati
  • Podovi za terase
  • Brodski podovi
 
Nazad  Stranica 1/3  Naprijed
 
Top

Copyright (c) 2011 Ingrad d.o.o. | Muzzy Media

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #83a92c #8bb832 #1c2def